(VIDEO) KASAMI: Nuk kam përdorur dhunë

Kryetari tanimë i shkarkuar i BESËS, Bilall Kasami për TV21 ka thënë se ai nuk ka hyrë me forcë në selinë e Lëvizjes BESA në Shkup.

“Nuk kam përdorur dhunë dhe nuk do të përdori dhunë, spinat dhe spekulimet që i bëjnë të tjerët ju qoftë përhair”, ka thënë Kasami, tranmeton Realiteti.info.

KLIKO KETU PER VIDEON:

Loading...